PoE pasivní - sada kabelů (injector a splitter)

Sada pasivního Power Over Ethernet. Slouží pro napájení aktivních prvků po ethernetovém kabelu, jedná se o kompletní sadu 2 ks: injector + splitter.

Produktový list
Kód
10000295
Záruka
24 měsíců
Dostupnost
Běžně skladem
119 Kč s DPH
98 Kč bez DPH

Určeno pro zařízení s napájecím konektorem o průměru 2,1 mm. Zapojení odpovídá běžnému pasivnímu POE - střed napájecího konektoru je propojen se středovými vodiči (modrý pár), plášť napájecího konektoru je propojen s krajními vodiči (hnědý pár).
Power Over Ethernet je jednoduchý způsob jak zabezpečit napájení přístupového bodu na střeše nebo všude tam, kde není k dispozici síťové napětí.
Pasivní PoE využívá volné dráty v ethernetovém kabelu a po nich přivádí elektrickou energii do zařízení na vzdálené straně. Na krátké vzdálenosti (cca do 10m) je možné využít právě toto pasivní PoE. Pro delší vzdálenosti použijte aktivní PoE!

Pozor! Nesnažte se kompenzovat úbytek napětí na dlouhém vedení eth. kabelu použitím nestandardního napájecího zdroje o vyšším jmenovitém napětí, než je doporučeno pro vaše aktivní zařízení. Úbytek napětí na eth. kabelu totiž nastává, pouze pokud je zdroj pod zátěží a kabelem protéká proud. V okamžiku snížení odběru proudu (např. při rebootu access pointu) se na vzdálený konec vedení dostane plné napětí zdroje, které může v krajním případě poškodit vstupní stabilizační obvody access pointu.

Datové rozhrání: 100 Mb/s

PoE pasivní - sada kabelů
PoE pasivní - sada kabelů

Související produkty

Porovnat produkty: 0