Yealink RoomCast bezdrátový prezentační systém (sdílení přes WPP20, Miracast. Airplay nebo Google Cast)

Yealink RoomCast je bezdrátový prezentační systém podporující bezdrátové sdílení přes Yealink Wireless Presentation Pod, Miracast, AirPlay nebo Google Cast, umožňující využívat interaktivní funkce pro lepší spolupráci.

Produktový list
Kód
10001340
Záruka
24 měsíců
Dostupnost
Běžně skladem
11 356 Kč s DPH
9 385 Kč bez DPH

Yealink RoomCast je bezdrátový prezentační systém, který umožňuje účastníkům současně přenášet obrazovky jejich zařízení na televizi nebo projektor prostřednictvím bezdrátového prezentačního zařízení Yealink (Wireless Presentation Pod), Miracast, AirPlay nebo Google Cast a využívat tak interaktivní funkce pro lepší spolupráci. To může usnadnit spolupráci pracovníků v tradičních zasedacích místnostech a zvýšit jejich produktivitu.

Yealink RoomCast nabízí kompaktní design, vestavěnou 802.11ac 2x2 MIMO Wi-Fi, která podporuje současně STA/AP/P2P Wi-Fi režim a napájení přes PoE (Power over Ethernet). To vše dělá z Yealink RoomCast ideální bezdrátové řešení pro prezentace v malých a středně velkých zasedacích místnostech nebo multimediálních učebnách.

Klíčové vlastnosti a výhody:

  • Neomezené sdílení, vyšší produktivita
    Perfektní kompatibilita se systémy Windows, Mac, iOS, Android a dalšími operačními systémy. To umožňuje bezdrátové sdílení obrazovek pomocí technologií Miracast, AirPlay, Google Cast nebo Yealink bezdrátového prezentačního donglu (Yealink Wireless Presentation Pod). Všechny tyto vaianty bezdrátového sdílení udělají vaši spolupráci interaktivnější, snadnější a pohodlnější. Kromě toho dokáže Yealink RoomCast účastníkům schůzky zobrazit obsah jasně, díky podpoře rozlišení až 4K/60FPS.

  • Spolupráce více stran
    Yealink RoomCast podporuje připojení až 4 obrazovek k televizoru. To přináší bohatší obsah schůzek a ušetří čas spojený s přepínáním obrazovek. Navíc obsahuje interaktivní funkce pro spolupráci, jako jsou: virtuální tabule, anotace nebo intuitivní dálkové ovládání, které pomůže lépe pochopit názory účastníků a podpořit interakci a spolupráci mezi nimi. Podpoří efektivitu a kreativitu účastníků schůzek, diskuzí nebo brainstormingů.

  • Bezpečné, spolehlivé a IT-Friendly
    Kompaktní design a napájení PoE (Power over Ethernet) umožňují umístit Yealink RoomCast na různé typy zařízení (televize, projektor, polička nad televizí,...). Minimální počet kabelů zajistí, že vaše zasedací místnost zůstane čistá bez velkého množství kabelů. Současně můžete zařízení Yealink RoomCast vzdáleně spravovat a diagnostikovat přes Yealink Device Management nebo Yealink Workspace Management.

Yealink RoomCast
Yealink RoomCast
Yealink RoomCast
Yealink RoomCast
Yealink RoomCast
Yealink RoomCast
Yealink RoomCast
Yealink RoomCast
Verze Velikost Datum zveřejnění Info
Datasheet ENG 294 KB 24.8.2021 ENG
Aktuální FW pro Yealink RoomCast 4 KB 24.8.2021
Yealink RoomCast (video) 4 KB 24.8.2021 ENG
Krátký instalační manuál CZ 469 KB 3.9.2021

Související produkty

Porovnat produkty: 0