Yealink A20-020 - All-in-one A20 (20 MP kamera, zorný ú.:133°, 8 MEMS mikrofonů, repro), tablet CTP18, OS Android

Videokonferenční all-in-one řešení postavené na OS Android a určené pro MS Teams.

Produktový list
Kód
10001271
Záruka
24 měsíců
Dostupnost
Běžně skladem
56 854 Kč s DPH
46 987 Kč bez DPH

Podívejte se na kompletní přehled kamer, audiozařízení a dalšího příslušenství kompatibilní se systémem Yealink Teams Room. Přehlednou tabulku naleznete zde.


Yealink MeetingBar A20 je díky svému all-in-one řešení ideálním zařízení pro malé zasedací místnosti až pro 8 osob.

Yealink A20 s 20MP kamerou a 133° ultraširokým úhlem záběru poskytují vynikající kvalitu videa. Parametry, mezi které patří elektrická krytka objektivu nebo funkce Auto-Framing a Speaker tracking (Sledování aktuálně mluvícího), umožní účastníků zažít bezpečnější a chytřejší videokonferenci.

8 MEMS mikrofonních polí a technologie Yealink noise proof (inteligentní technologie odstranění hluku) přináší vynikající přenos zvuku ve full duplexním režimu a zajistí tak, že je vidět i slyšet každého účastníka konference. A20 navíc integruje řídící jednotku, kameru, mikrofony, reproduktory, Wi-Fi a Bluetooth do jednoho zařízení, což zajistí jeho jednoduché a bezproblémové nasazení.

A20 podporuje cloudovou platformu Microsoft Teams, není proto vyžadováno žádné PC nebo Mac. Dalším bonusem je možnost sdílení obsahu a whiteboardu, což napomůže efektivnější a srozumitelnější konferenci. Jednoduché a flexibilní nasazení, ale i výkonné funkce poskytnou vynikající zážitek při spolupráci přes toto videokonferenční řešení.

Klíčové vlastnosti a benefity A20:

  • Inteligentní videokonferenční řešení
    Yealink A20 pracující na OS Android 9.0 umožňuje díky nativnímu prostředí Microsoft Teams ovládat všechny funkce jedním dotykem na dotykovém panelu nebo dálkovým ovladačem. Taktéž podporuje dva typy sdílení1 a funkci Whiteboard, díky nimž bude při schůzce zajištěna vyšší produktivita a lepší kooperace.

  • Čistý obraz
    Chipset Qualcomm Snapdragon 845 kvalitní zpracování obrazu a kódovací nebo dekódovací schopnosti. Kromě toho se Yealink A20 může pyšnit 20MP kamerou, která poskytuje uživatelům vysoce kvalitní videokonferenční zážitek. Díky superširokému zornému poli 133° je viditelný každý účastník videokonference i bez nutnosti manuálního nastavování kamery. Navíc lze automaticky optimalizovat nastavení kamery tak, aby dokázala reagovat na aktuální světelné podmínky v zasedací místnosti, což zajistí, že všichni účastníci konference budou vždy dobře viditelní.

  • Chytrá videokonference s umělou inteligencí
    Umělá inteligence s funkcemi Auto Framing (Orámování všech účastníků konference) a Speaker Tracking (Sledování aktuálně mluvícího). A20 umožňuje nejen automatický záběr na skupinu účastníků konference dle jejich aktuálního počtu a rozmístění po místnosti, ale také automatické přiblížení mluvčího bez nutnosti nastavovat kameru. Účastníci se tak mohou plně soustředit na konferenci bez nutnosti měnit pozice záběru kamery.
  • Přesná lokalizace zvuku s Full-duplexním režimem
    Díky 8 MEMS mikrofonním polím má A20 výborné schopnosti pro odstranění šumu a rušení. Nová technologie Yealink noise proof přináší vysoce kvalitní full-duplexní hovory s přesnější detekcí hlasu mluvícího.

  • Design All-in-one pro rychlé spuštění
    Integrace řídící jednotky, kamery, mikrofonů, reproduktoru, Bluetooth a WiFi zabere minimum místa a odstraní problém se spoustou kabeláže.Pro zahájení videokonference je nutné pouze připojit zařízení do napájení a pomocí HDMI k obrazovce. Snadnou správu zařízení lze provádět přes Yealink Device Management.

1 zařízení Yealink A20 ve verzi Teams tuto funkci prozatím nepodporuje

Ethernet porty 1x10/100/1000 Mb/s
MCU Ne
Endpoint Ano
Sdílení plochy Ano
Zoom kamery 8x digitální e-PTZ kamera
Rozsah úhlů kamery Horizontální záběr 133°
Externí mikrofony Ne, 8x integrovaný mikrofon
Signalizace Teams, office 365
Datová rozhraní USB 2.0
HDMI výstup 2x
Line-in/Line-out Ne/Ne
USB ano
Příručky Český krátký návod
Záruka 2 roky
Yealink A20 tablet
Yealink A20 tablet
Yealink A20 tablet
Yealink A20 tablet
Yealink A20 tablet
Yealink A20 tablet
Yealink A20 tablet
Yealink A20 tablet
Yealink A20 tablet
Yealink A20 tablet
Verze Velikost Datum zveřejnění Info
Datasheet ENG 615 KB 25.6.2021 ENG
Aktuální FW pro Yealink A20 4 KB 25.6.2021

Související produkty












Porovnat produkty: 0