Yealink ZVC500 - kamera UVC50, mini-PC MCore, speakerphone CP960

Videokonferenční endpoint značky Yealink, který je vhodný do středních a velkých zasedacích místností a je plně integrovaný s komunikačním systémem od firmy Zoom - Zoom Rooms.

Produktový list
Kód
10001280
Záruka
24 měsíců
Dostupnost
Na objednání
76 759 Kč s DPH
63 437 Kč bez DPH

Klíčové vlastnosti a benefity ZVC500:

Balíček Zoom Rooms

Yealink přináší kompletní balíček Zoom Rooms obsahující kompletní hardware (MCore, kamera UVC50 a audio zařízení), potřebný software a licenci, což je výhodou při nákupu a nasazení tohoto řešení.

Snadná instalace a používání

Využití pouze jednoho kabelu pro propojení zařízení značně ulehčí nasazení celého systému do zasedací místnosti. Pro propojení televize a kamery s prostorem stolu v zasedací místnosti tak není již potřebné využívat tradičního USB kabelu. Mikrofony, reproduktory a CP960 tak vytváří jednu oddělenou buňku zařízení umístěných v oblasti stolu. CP960 s pětipalcovým dotykovým displejem poskytuje uživatelům funkce pro správu ZOOM videokonference. Mezi tyto funkce patří připojení ke schůzce, přidávat účastníky schůzky, upravovat hlasitost, ovládání kamery. Díky všem těmto možnostem se správa schůzky stává hračkou.

Funkce audio a video

Yealink CP960 zajišťuje třemi integrovanými mikrofony, hlasovým rozsahem 360° a dosahem až 6 metrů maximální možný zvukový zážitek probíhajících schůzek. Díky technologii Noise Proof Technology je ruch na pozadí minimalizován, čímž je zajištěna výborná slyšitelnost každého účastníka schůzky. Přidáním dvou bezdrátových rozšiřujících mikrofonů CPW90 je možné rozšířit dosah snímání hlasu až na 12 metrů. Kamera UVC50 poskytuje ostrý, plynulý a stabilní video přenos. Široký zorný úhel a možnost nastavení úhlu záběru kamery zajistí dostatečně široký záběr na celý prostor konferenční místnosti.

Vzdálená správa zařízení

Yealink Device Management Platform (YDMP) nebo jiná cloudová služba může zajistit vzdálenou správu ZVC500 Zoom Rooms, což umožní správcům snadno provádět jejich údržbu. Platforma podporuje vzdálenou konfiguraci, aktualizace firmwaru, monitorování nebo diagnostiku. Pomocí Windows Update mohou uživatelé získat nejnovější verzi firmware pro kameru UVC a aplikaci Yealink Plug-in pro Zoom Rooms.

Hybridní režim

Tato funkce umožňuje jednoduché přepínání videokonference mezi SIPovým světem a prostředím Zoom Rooms.

Propojení řešení ZVC500 pomocí jednoho kabelu LAN:

Dosah 6m (360°)
MCU Ne
Endpoint Ano
Zoom kamery 5x optický
HDMI výstup 2x
Yealink ZVC500
Yealink ZVC500

Související produkty

Porovnat produkty: 0