Snom HD351W

Pokročilý hotelový telefon s antibakteriálním povrchem, podporou Wi-Fi a možností připojit až 5 bezdrátových sluchátek. Navíc má bezdrátové sluchátko.

Produktový list
Kód
10001715
Záruka
24 měsíců
Dostupnost
Na objednání
4 611 Kč s DPH
3 811 Kč bez DPH

SNOM HD351W je moderní duální telefon DECT/WiFi, který snadno zapadne do jakéhokoli prostředí a infrastruktury.

  • Bezdrátové připojení přes WiFi

  • Bezdrátové sluchátko DECT

  • Velký LED indikátor volání

  • Možnost použití až 5 sluchátek

  • Antibakteriální kryt

SNOM HD351W je navržen jako pohodlný, štíhlý moderní hotelový telefon pro hosty, který nabízí maximální volnost pohybu díky bezdrátovému sluchátku DECT a také nejdůležitější funkce, jako je rychlá volba do všech hotelových zařízení a pokojů, hands-free volání, podržení a ztlumení zvuku. V případě potřeby jej lze rozšířit až o 4 další sluchátka DECT typu HD3.

Antibakteriální kryt chrání před bakteriemi a snadno se čistí. Velký vizuální LED indikátor volání a zpráv a možnost individuálního brandového označení přístroje dotvářejí celkový obraz tohoto ideálního hotelového telefonu.

Napájení PoE a gigabitové ethernetové připojení umožňují začlenit zařízení do centrálně spravované sítě. Případně lze zařízení provozovat i nezávisle na síťové kabeláži prostřednictvím sítě WLAN a napájecího zdroje, který je součástí dodávky. Veškerá nastavení zařízení HD351W lze samozřejmě spravovat centrálně.

Konstrukčně v souladu s DSGVO = Žádné ukládání osobních údajů, jako jsou volaná čísla! Vzdálené nastavení a údržba výhradně přes server v Německu.

Datová rozhraní Ethernet
VoIP standardy SIP
Počet SIP účtů 1

Porovnat produkty: 0