Linkus Cloud Service - licence pro Yeastar S50

Nadstavbová služba pro Linkus umožňující chatování a sdílení souborů.

Produktový list
Kód
90000898
Záruka
24 měsíců
Dostupnost
Běžně skladem
5 291 Kč s DPH
4 373 Kč bez DPH

Uvedená cena je za roční předplatné pro ústřednu Yeastar S50.


Linkus Cloud Service je kompletní služba pro správu telefonních hovorů prostřednictvím stávající firemní sítě. Jde o cloudovou službu, takže není potřeba řešit jakékoliv konfigurace. Vše se následně ovládá přes aplikaci Linkus, což je mobilní klient, který Váš mobilní telefon, stolní počítač nebo notebook propojí s Vaší firemní IP klapkou a umožní Vás spojit s kolegy a zákazníky, kdekoliv a kdykoli. Oproti klasickému Linkus přináší tato služba navíc chatování sdílení souboru a výrazně usnadňuje konfiguraci administrátorům ústředen.

Telefonujte a přijímejte hovory prostřednictvím firemní telefonní sítě, abyste snížili náklady na hovory a zvýšili efektivitu.

Linkus Cloud Service je dostupný pro ústředny řady S-PBX a K. Dostupná je také pro Cloud PBX kde tuto službu obdržíte automaticky zdarma.

Yeastar Linkus Cloud Service je určená pro Vás, pokud potřebujete:

  • Potřebujete softphone, který lze snadno konfigurovat
  • Potřebujete softphone, který lze použít i mimo firemní síť
  • Ke softwarovému telefonu potřebujete funkce sjednocené firemní komunikace

Služba Linkus Cloud Service vytvoří "tunel" na úrovni aplikace a zpracovává pouze SIP data na vlastním protokolu bez využití ústředny, což je nejbezpečnější varianta. Veškerý následný přenos mezi ústřednou a tunelovým serverem je šifrován, kde každá ústředna má svůj vlastní šifrovací klíč.

Tento cloudový software doplňuje již stávající bezplatnou aplikaci Linkus. Oproti ní však nabízí LCS nadstandardní funkce jako je chat, zasílání souborů a další.

Dalším pozitivem je také jednoduchá konfigurace pro administrátory sítě.

Služba Linkus Cloud Service funguje na modelu roční licence.

Pro správné fungování Linkus Cloud Service, je nutné mít minimální verzi OS Android 4.4 nebo iOS 10. Dále je také nutné použít kvalitní WiFi připojení nebo LTE/4G připojení k operátorovi, aby nedocházelo ke snížení kvality hovorů.

Varianta služby Cloud
Podporované PBX Řada S,K a Cloud PBX
Typ Roční licence
Yeastar Linkus Cloud Service
Yeastar Linkus Cloud Service

Porovnat produkty: 0