Yealink AVHub, pro MVC

AVHub podporuje více kamer, více mikrofonů a více reproduktorů a v kombinaci se schopností zpracování zvuku a videa může AVHub uvolnit PC výkon. Kromě toho lze kamery, mikrofony a reproduktory připojit přímo k AVHubu prostřednictvím síťového kabelu PoE.

Produktový list
Kód
10001487
Záruka
24 měsíců
Dostupnost
Běžně skladem
45 468 Kč s DPH
37 577 Kč bez DPH

Yealink AVHub

Yealink AVHub je konferenční audio a video procesor používaný ve velkých/velmi velkých konferenčních místnostech/konferenčních polích. AVHub podporuje více kamer, více mikrofonů a více reproduktorů a v kombinaci se schopností zpracování zvuku a videa může AVHub uvolnit PC výkon. Kromě toho lze kamery, mikrofony a reproduktory připojit přímo k AVHubu prostřednictvím síťového kabelu PoE, čímž se snižuje počet kabelů a jednotně se spravuje video a audio zařízení. Uživatelé mohou upravit rozložení kamer pomocí zásuvného modulu Yealink před nebo i během schůzek MTR při použití AVHubu.

Využijte řešení s více kamerami a přizpůsobte si rozložení pro jakékoli jednání

AVHub umožňuje systém uživatelům zapnout více kamer současně z jedné místnosti, což lépe snímá účastníky a poskytuje různé pohledy na místnosti. Uživatelé si navíc mohou pro každou kameru zvolit různé režimy sledování. Mezitím mohou vzdálení účastníci sledovat videopřenosy všech povolených kamer v místnosti v přizpůsobeném uspořádání, což přispívá k použití více průmyslových scénářů.

Chipset s podporou umělé inteligence, nekonečné možnosti pro budoucí aplikace

Yealink AVHub lze použít s více zařízeními UVC86 a poskytnout tak řešení s více kamerami, které díky funkci kamery, která vás sleduje, pomáhá posluchačům více se zapojit do průběhu konference. AVHub je vybaven výkonným chipsetem s umělou inteligencí a umožňuje zařízení MVC960 skvělou škálovatelnost v budoucích aplikacích včetně Together Mode v Microsoft Teams. AVHub umožňuje přímé zpracování zvuku a videa, čímž snižuje provozní zátěž Mcore.

Verze Velikost Datum zveřejnění Info
Firmware 4 KB Firmware
Datasheet 4 KB Datasheet
Quick Start Guide 4 KB Quick Start Guide

Související produkty








Porovnat produkty: 0