Řešení Smart WorkSpace získalo ocenění Pozoruhodný produkt 2024
6.12.2023

Redakce BusinessIT.cz provádí každý rok výběr zajímavých produktů s potenciálem pomoci zákazníkům v práci či v podnikání, které následně zařazuje do přehledu Pozoruhodných produktů pro následující rok. V letošním ročníku zabodovalo naše řešení Smart WorkSpace, které si našlo cestu až do finálního výběru a může se tak pyšnit oceněním Pozoruhodný produkt 2024.

Získaného ocenění si velice vážíme a věříme, že nejenom v příštím roce Smart WorkSpace pomůže jak menším podnikatelům, tak i středním či větším firmám posunout se kupředu a zjednodušit si pracovní život.

Co je Smart WorkSpace?

Smart WorkSpace je řešení pro efektivnější fungování organizace, a to prostřednictvím zvýšení pracovní efektivity a zlepšení kooperace mezi zaměstnanci. Zahrnuje v sobě dvě navzájem doplňující se a propojující se podkategorie – Smart Meeting Room a Smart WorkPlace. Pomocí monitoringu obsazenosti dovoluje optimalizovat využití zasedacích místností a eliminuje meetingy, kterých se nikdo neúčastní. Současně nabízí jednoduchý a přehledný systém pro sdílení pracovních míst a nástroje pro týmovou spolupráci.

Význačné vlastnosti produktu: Pokrývá poměrně širokou oblast obsahující velké množství produktů, které lze kombinovat do množství chytrých řešení. Na základě analýzy požadavků nebo problémů zákazníka je mu navrženo individuální řešení, které odpovídá jeho potřebám. Smart WorkSpace najde uplatnění jak v rozlehlých open space prostorech velkých i středních firem, tak ve vzdělávacích institucích, hotelech nebo jiných komerčních prostorech. Mezi hlavní přínosy pak patří zvýšení efektivity daného prostoru, pracovní efektivity zaměstnanců, úspora firemních nákladů (nejen) za firemní prostory a v neposlední řadě spokojenější zaměstnanci.

Více informací o řešení Smart WorkSpace naleznete zde:

https://www.joyce.cz/smartworkspace/

Více informací o ocenění Pozoruhodný produkt 2024 naleznete zde:

https://www.businessit.cz/cz1/usnadni-vasi-praci-pozoruhodne-it-produkty-pro-rok-2024.php

Porovnat produkty: 0